Wij zijn Klik & Breng. Het eerste bestelplatform dat alles, maar dan ook alles bezorgd! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Niets is ons te gek! Wij bezorgen alles!

Het leven van mensen makkelijker maken. Dat is onze missie. Nu doen we dit met Klik & Breng, maar onze missie is al eerder gestart. Vanuit het idee om mensen meer te kunnen bieden en méér te doen dan enkel eten bezorgen, is de voorloper van Klik & Breng ontstaan: de bezorgcorner. Het eerste bestelplatform dat verder ging dan haar voorgangers en niet enkel eten bezorgde. Maar we wilden méér: hoe konden we het leven van mensen nóg makkelijker maken? Alles bezorgen. Alles? Alles. Waarom niet?

Wij zijn het antwoord op de behoefte van onze huidige maatschappij: Klik & Breng, het flexibele bezorgplatform waar alles, altijd besteld kan worden.

Klik & Breng kijkt verder en doet meer. We blijven continu innoveren om het allerbeste voor onze klanten te realiseren. De moderne mens houdt van vrijheid en gemak. Klik & Breng faciliteert hierin.

Vriendinnenavond en alle wijn op? Wij brengen wat u nodig heeft naar u toe, dan hoeft niemand in het donker naar de winkel. Vriendenavond en bier op? Niet moeilijk doen! Geen wedjes leggen, onze bezorger komt met plezier een kratje brengen. Ook een pakje sigaretten nodig? Of een paar dobbelstenen? Geen probleem, nemen we mee! Liggen de kinderen in bed maar zijn de toastjes op? U hoeft de babyfoon niet in te leveren bij de buurvrouw, blijf lekker zitten en bestel met één klik.

Daarnaast vervullen we ook een maatschappelijke functie; niemand hoeft onnodig in het donker de deur uit, of onder invloed achter het stuur, en we zorgen ervoor dat iedereen thuis kan krijgen wat hij of zij wil, ook als diegene hier niet toe in staat is.

We willen een impact maken. Laten zien dat het beter kan en zo de beste vriend van onze klanten worden. We kijken met u mee en zorgen voor een oplossing op maat. We willen er altijd voor u zijn. In de ochtend, de middag, de avond en in de nacht. Die wederzijdse klik, daar gaan we voor. U weet precies wat u wil, wij hebben het in huis óf halen het voor u.

Klik & Breng, het innovatieve bestelplatform