Problemen rondom
uw bestelling?

Bel of WhatsApp ons!

Tips om ons platform
te verbeteren?

Stuur ons een mail!

Laat een
review achter

Beoordeel ons via social media

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met liefde komen onze bezorgers alles brengen wat u nodig heeft. Beenspieren van staal en altijd goed gehumeurd; onze bezorgers zijn dé kracht van Klik & Breng.

Klik & Breng staat altijd voor u klaar. Is er een bestelling niet helemaal goed gelopen? Neem dan direct contact met ons op, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Wij willen alleen het allerbeste voor u. Zowel telefonisch als via WhatsApp zijn wij rechtstreeks bereikbaar voor vragen, opmerkingen en tips rondom uw bestelling.

Heeft u tips om ons platform nóg beter te maken? Vertel het ons! We gaan graag met u het gesprek aan om te kijken hoe we onze service voor u nog beter kunnen maken. Dit kan onder het genot van een kop koffie of gewoon via de mail. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken staan wij erop om u altijd snel van een reactie te voorzien. Wij zijn er voor u!

Tot slot zijn we altijd benieuwd naar uw mening. We waarderen alle vormen van feedback en vinden het fantastisch als u een review voor ons achterlaat op onze Social Media kanalen! U vindt ons op Facebook, Instagram & Snapchat.